2008. március 30., vasárnap

Teendők

A héten rengeteg teendőm lesz. Pénteken lesz Jason születésnapja, két partit is adunk, egyiket aznap a családnak, másikat szombaton a kisbarátainak. Charles nincs itthon, rám vár minden teendő, a torták elkészítése, partykellékek beszerzése, játékos feladatok kiagyalása, és még ajándékunk sincs, húzós hét lesz.

Pénteken megyek orvoshoz!!! Két napja kellett volna megjönni, de nincs SEMMI, SEMMI! Csak a rosszullétek maradtak, úgyhogy most már azt is tervezgetjük, hogy jelentjük be pénteken a családnak. Emlékezetes születésnap lesz, az biztos.

Jason tudja a tesót. Nem akartuk még elmondani neki, de látja reggel, mennyire cefetül vagyok, tegnap pedig számonkérően megjegyezte: Mummy, are you pregnant??? Nem volt mese, nem tagadhattam le. Hogy honnan tudja, nem tudom. Soha nem beszéltünk előtte ról, sem a terhesség tüneteiről, a pocakom sem gömbölyödik még (hogy is gömbölyödne) egyszerűen csak érezte. Azt mondják, a kisgyerek érzik az ilyet. Tapasztalatok?

6 megjegyzés:

Andi és Ági írta...

Az biztos hogy mozgalmas hétnek nézel élé:) Elöre is boldog szülinapot kívánunk a kicsi fiunak:) Puszi Ági és Andi

agika írta...

Hűha!Hallottam már én is ilyenről,hogy a testvér megérezte a másik pici jelenlétét a mama pocakjában,de ez számomra is megmagyarázhatatlan!Mindenesetre így könnyű dolgotok lesz,ha a kis Jason megsejtette;)
Előre is nagyon boldog szülinapozást kívánunk Nektek!

Puszi: Danci és Ági

Bianka és Karina írta...

Hát ez tényleg nagyon fura dolog.:)De szerintem nagyon jó,hogy így megérezt.:))
Pénteken szülinap??Hurrá!!A Kerikém is akkor ünnepel.:)
Jó szervezkedést!!
Biztosan klassz lesz mindkettő!!
Pusza:Bius

Veronika írta...

Még két nap barátném... :)

Unknown írta...

Isten éltessen Jason!:-)
Tudom, hogy pénteken lesz, de nem biztos, hogy tudok jönni holnap!;)

Veronika írta...

ISTEN ÉLETSSEN DRÁGA KICSI FIÚ!!!
Anya mikor megy dokihoz?