2008. május 5., hétfő

Nem vesztünk el

Itt vagyunk, nem vesztünk el. Sajnos a sok hányás miatt kórházba kerültem, néhyány hét alatt 12 kilótól szabadultam meg, ami már veszélyessé vált, így pár napig kezeltek, most egy kicsit jobban vagyok.

A babák rendben vannak, igen, mind a ketten, lassan elérjük a bűvös 12 hetet, amikortól biztonságban vagyunk. A pocakom mindenesetre elkezdett gömbölyödni, egy icipicit már látszanak, ha jobban látszik majd, lefotózom.

Hamarosan itt a nyár, az idő felénk már egész jó, Jasonnel igyekszünk minnél több időt a szabadban tölteni, mozogni, sportolni. Fontosnak tartjuk
a mozgás szeretetét, pláne nála, aki válogatós, imádja az édességet és gyorskaját, és nem lehet szabályozni. Ha nincs a fogára való, nem eszi meg, volt hogy egy napig nem evett, mert nem kapta meg, amit szeretett volna. Nem akarunk belőle McDonald's gyereket csinálni, de a nehezebb napokon kénytelenek vagyunk beadni a derekunk. A védőnő nem győz csodálkozni, hogy nem lett belőle kövér gyerek, ha ennyi hízlaló dolgot eszik.

Ezért is összeszedtem a lehetsége
s sportok listáját, beírattam nyárra több foglalkozásra, többek között focira, úszásra, baseballra, ez utóbbi alapjait a héten már el is sajátította apával:



16 megjegyzés:

Unknown írta...

Örülök, hogy megvagy!:-) Sajnálom ezt a hányós időszakot. Nálam a huszadik hétig tartott. Meg lehet szokni ezt is.:-) De inkább kerüljön el téged a továbbiakban!;)
Jó is a sok mozgás! Pláne ha már ilyen kis korban természetessé válik a gyermeknek! Később már megy magától!:-)
Nagyon helyes kis srác!:-)

Mia és Maja írta...

Tudom,hogy vagy,nállan is igy volt egésszen addig,amig Majácska megmozdult...:s;)

Most Jasonnak jöttünk boldog hófordulót kivánni!:)

Szép napot Nektek,puszika!!!

vorosbegy írta...

jaj szegényke...remélem mostmár minden rendben lesz és elmúlik a hányinger és végre valamit majd magadra is tudsz szedni!
Jason teljesen formás kissrác, klassz dolog a sportszeretetre nevelés :))))

Névtelen írta...

Szegény, nem lehetett leányálom a kórházban, de a lényeg, hogy már jobban vagy!!! Én 5 kg-tól szabadultam meg az első 3 hónapban, pedig csak émelyegtem(kétszeri hányással), bár az alap 50 kg-om mellett a 45 kg is elég vészesnek tünt. Most tartok ott 5 hónapnál, hogy vissza jött a lement 5 kg... jó hír, émelygés legalább 1 hónapja nincs! :)
Remélem gyorsan hiper-szuperül fogod magad érezni, és a csöppek is szépen fognak nőni odabent!!! ;)
Jason aranyos a baseball felszereléssel :))

Ingrid írta...

Éreztem, hogy valami nem stimmel :((( Sajnálom a fogyást is, drukkolok, hogy mielőbb túl legyetek az első nehéz heteken, azátn már öröm lesz a várandósság, meglátod :)
Van egy barátnőm, Kryszti, majd kukkantsd meg őket, Neki három hónaposak az ikrei, nagyon szép terhessége volt: www.ikertestverek.blog.hu

Jason pedig nagyon szép gyermek! Hálás lesz majd a sok törődésért, sprotért, amibe bevezeted! Nagyon kell a mozgás és komoly elfoglaltságok. Én is úgy tervezem, hogy Heléna sok helyre fog járni :)

Legyenek mostantól szép napjaid!

Ingrid

Bianka és Karina írta...

Örülünk,hogy jól vagytok,reméljük tényleg elmúlik a 12.hét után ez a nyüg.
Nagyon vagány a nagyfiú.:)
Ezt a válogatós,nem eszem dolgot hallottuk már pár Anyukától,és Ők is beadják a derekukat.:)Már nálunk is volt rá példa.:)
A sport az nagyon jó,főleg ha Ő is szereti.:)
Pusza:Bius

agika írta...

Reméltem hogy nincsen nagyobb gond;) Persze a rosszullét is épp elég ilyenkor;) Örülünk hogy most már minden O.K és otthon lehetsz!

Biztosan nem egyszerű az étkezésnél "megmondani" mit egyen egy gyerek-néha már Danin is látom a válogatás első jeleit....és bizony tuti én is be fogom adni a derekamat párszor-ez szerintem teljesen normális;)

Na és Jason mit szól a kistestvéreihez?Várja már őket?

Puszi:Ági

cucka írta...

Remélem, már jobban vagytok?!

Veronika írta...

Barátosném, írhatnál a nagyközönségnek, az ok hogy enbgem értesítesz, no de sokan várunk itt ám rád! :)

Mia és Maja írta...

Igaza van Veronikának,mi is várunk Titeket...:(

pusziiii!:)

Névtelen írta...

Juj. Vigyázz magadra! igaz ez most nem tőled függött! Tobábbi kellemesebb várandóságot kívánunk neked! El fog ez múlni :)
Jasonnnael nagyon ügyin csinálod. Mozogjon csak kell az:) Meki meg néha bejátszhat :)
Zsú (ikrek és a Bence anyukája)

Névtelen írta...

Igen-igen, bejegyzést kérünk!!!!!

Névtelen írta...

Hahó! Mi van veletek?

Évi írta...

Kértél hozzánk meghívót, elküldtem, de elötte megnéztelek titeket.Ugyan nem ismerlek, kivánok jó egészséget ésJason tündéri pofa.
Ezentúl bekkukkantunk mi is.

Unknown írta...

Szia!
Remélem jól vagytok!

cucka írta...

Tényleg írhatnál pár sort...legalább annyit, hogy minden rendben! :(